top of page
bakgrunn test.webp
Close up / table hopping.

Close-up trylling er trylling på nært hold.

✔ Intim setting.

✔ Perfekt til mingling- eller vente-situasjoner.

✔ Velegnet for mindre grupper.

I close-up trylling kommer tilskuerne tett på det som skjer. I en mingle-situasjon kan tryllekunstnere gå rundt og mingle og vise effekter som en naturlig ice-breaker for gjestene.

 

Ved en middagssetting kan tryllekunstneren gå rundt fra bord til bord mens gjestene venter på hovedretten

 

Tilskuerne kan stå eller sitte rundt et fiksert bord og tryllekunstneren viser numre med mindre gjenstander; kort, mynter, penner, strikk, ringer eller liknende. Av og til improviseres det og det lages numre på sparket med lånte gjenstander: gjestenes bankkort, mobiltelefoner, penner o.l.

 

Denne typen underholdning er veldig uformell og mange liker å komme så tett på. På grunn av dens natur er denne formen veldig fleksibel og kan tilpasses restauranter, kjøpesentre, messer, klasserom osv...

i-LRSCDsT-X3-PhotoRoom.png-PhotoRoom.png

5 gode grunner til å bruke close-up trylling på ditt arrangement:

 1. Fang oppmerksomheten til gjestene
  Tryllekunstner Edgar kan skape en unik og engasjerende opplevelse for gjestene. Nærtrylling og close-up trylling gir en personlig opplevelse som fanger oppmerksomheten til hver enkelt gjest.

   

 2. Skap minneverdige øyeblikk.
  Trylling skaper en spesiell atomsfære og minneverdige øyeblikk som gjestene vil snakke om lenge etter arrangementet. Edgar Alstads ferdigheter vil etterlate et varig inntrykk på deltakerne.
   

 3. Isbryter og samtalestarter
  Trylling fungerer som en utmerket isbryter og samtalestarter. Edgar Alstads ferdigheter vil naturlig åpne opp samtaler mellom gjestene og bidra til å skape en positiv atmosfære.

   

 4. Fleksibilitet
  Nærtrylling er svært fleksibelt og kan tilpasses ulike settinger. Enten gjestene sitter til bords eller står i en minglesituasjon, kan Edgar Alstad tilpasse sitt repertoar for å passe perfekt til arrangementets atmosfære.

   

 5. Gjør ventetiden underholdende
  Mens gjestene venter på maten eller vertskapet, kan Edgar Alstad engasjere gjestene ved å utføre tryllekunst rett ved bordene. En close-up tryllekunstner kan fylle pauser på en naturlig måte som gjør ventetiden kortere og mer interessant.

bottom of page