top of page

HVA JEG TILBYR

Digitalt, interaktivt trylleshow
zoom-bilde2.png

DigiMagi

DigiMagi er et helt nytt konsept!

digimagi.png

DigiMagi er et online trylleshow der publikum kan delta fra sitt eget hjem. Konseptet er perfekt for nettkonferanser, digitale møtedager eller digitale julebord som ønsker kulturelle avbrekk; eller for deg som bare ønsker en helt annerledes kulturell opplevelse.

Resultatet er et interaktivt online-show der publikum ikke bare ser på, men deltar aktivt og vil oppleve magi foran sin egen PC til tross for at vi potensielt sitter med mange mils avstand.

«Behagelig, morsomt og et fint avbrekk fra arbeidshverdagen»

Camilla Hattrem

om DigiMagi

«(...) god underholdning! Digitalt show fungerer utmerket. Absolutt å anbefale»

Amalie Frøseth

Passer til digitale møter og samlinger!

Profesjonell interaktiv sending fra studio.

Interaktivt - Du kan delta aktivt hjemmefra!

     

DigiMagiShow finnes i to formater:

  1. Standardformatet er et trylleshow over en digital plattform med interaktiv deltakelse. Dette er ikke et streamet show, som man kan ellers se på TV eller YouTube, men et live show der publikum får delta direkte i magien. For barn spesielt er det moro å få dele på "spotlighten" sammen med tryllekunstneren og få magiske ting til å skje!
     

  2. VIP-formatet har samme interaktivitet som standardformatet men innebærer i tillegg at alle deltakerne får tilsendt en pakke i forkant av trylleshowet. Pakken skal ikke åpnes, men bringes med foran skjermen under DigiMagi. Inneholdet i esken vil spille vesentlig rolle under programmet og bidra til ytterligere å skape en illusjon av magi i sitt eget hjem.

    Foreløpig finnes alternativ 2 kun til et voksent publikum.

bottom of page