top of page
picture-of-a-large-stage-ready-for-a-family-fun-ma.jpg
Barne- og familieshow

Trylling er spesielt populært hos barn.

   ✔ Familievennlig

   ✔ Bygget rundt barns humor

   ✔ Visuelt 

     

I familieshowet vil tilskuerne oppleve et høyenergisk sceneshow der barna selv deltar med tryllingen. Flere av tilskuerne får hjelpe til på scenen og får da også en premie - oftest en figurballong.

 

Showet er lagt opp til høy deltakelse fra publikum og alle numre er bygd opp rundt barns humor.

En del voksne tenker nok at "barnetrylling" innebærer simple tricks. Dette er ikke tilfelle. Numrene er høyst profesjonelle - men tilpasset et yngre publikum.

i-wLcBWn4-X3-PhotoRoom.png-PhotoRoom.png

5 gode grunner til å bruke Edgar Alstad som underholdning for barn:

 1. Underholdning på barnas premisser
  Tryllekunstner Edgar har spesialisert seg på å underholde barn. Han kan levere en spennende og engasjerende underholdningsform som passer perfekt for de yngste.

   

 2. Interaktivitet
  I trylleshowet involverer Edgar barna i sine triks, noe som gjør at de føler seg som en del av showet og gjør arrangementet mer minneverdig for dem!

   

 3. Pedagogisk verdi
  Edgar har en unik evne til å formidle læring gjennom tryllekunst. Han kan involvere lærerike elementer i sine triks som kan bidra til å øke barnas interesse for eksempelvis  teknologi, vitenskap og matematikk.

   

 4. Fleksibilitet
  Edgar kan tilpasse sine numre til ulike aldersgrupper og interesseområder som gjør at han passer perfekt for en rekke barnearrangementer. 

   

 5. Profesjonalitet
  Edgar Alstad har en trygg og profesjonell tilnærming til sitt arbeid og har over 20 års erfaring med trylling for barn, noe som sikrer at arrangementet blir gjennomført med høy standard og med stor respekt for barna.

«Et underholdende trylleshow med trylling og humor for barn og voksne. Dyktig til å inkludere publikum, barna stormet scenen etter showet i begeistring og undring av hvordan han fikk det til. Anbefales!»

André Rønhovde,
arrangør IN-Messa i Grong

nm i tryll april22.jpg
bottom of page