top of page
photorealistic-picture-of-a-large-stage-ready-for (1).jpg
Stand up - trylling
_R0A9898.jpg

Julebordsfavoritten!

     ✔ stand-up humor

     ✔ trylling og illusjoner

     ✔ publikumsdeltakelse

 

Stand-up-trylling er en forholdsvis ny sjanger hvor elementer fra standup-humor og trylling kombineres i en komplett underholdningspakke.

Med stand-up trylling får du et profesjonelt enmanns sceneshow komplett med lydutstyr og musikk laget for det kresne publikum. 

Humor står sentralt og formatet passer godt til settinger der man trenger et avbrekk eller morsomt innslag; Bursdager, firmafester, julebord, konferanser - nær sagt alle arrangementer der man behøver et avbrekk eller bare ønsker å lene seg tilbake og nyte god underholdning.

5 gode grunner til å bruke stand-up-trylling til ditt arrangement:

 1. Unik underholdning:
  Tryllekunstner Edgar Alstad leverer en unik form for underholdning med fokus på sterke visuelle effekter kombinert med stand-up-humor som vil engasjere, imponere og more publikum. Kombinasjonen av trylling og humor skaper en morsom og avslappet atmosfære. Dette gjør ikke bare underholdningen tilgjengelig for et bredt publikum, men skaper også latter og glede blant gjestene.

   

 2. Interaktivitet:
  Edgar kan involvere publikum i sine numre, som kam sørge for at gjestene ikke bare er passive observatører, men deltakere i magien. Dette kan bidra til å gjøre arrangementet mer minneverdig og engasjerende.

   

 3. Profesjonalitet:
  Edgar er en erfaren og profesjonell tryllekunstner med mange års erfaring i bransjen, noe som sikrer at arrangementet vil bli gjennomført med en høy standard.

   

 4. Fleksibilitet:
  Edgar kan tilpasse sine numre og opptredener til ulike type arrangementer og publikum inkludert firmafester, bryllup, og private sammenkomster, noe som gjør at han passer perfekt for et bredt spekter av bedrifter og eventer.

   

 5. Markedsføring:
  Gjennom tryllekunstene kan Edgar gi en unik form form markedsføring ved inkludere bedriftens logo eller produkt i triksene sine. En tryllekunstner kan bidra med å skille deg fra dine konkurrenter.

««Gøyalt og veldig underholdende. Anbefales på det sterkeste»»

Hege Elise Furø

«Standup/tryllekunstner Edgar Alstad ble en suksess for oss på drift/renhold avd. SØR NTNU der humoren traff perfekt. Alle kjente seg igjen i det han gjorde! Edgar var kjempe bra på scenen, og utrolig greie å ha med å gjøre.

 

Jeg vil virkelig anbefale showet videre til alle!»

Tom Hagen 

Teamleder SØR 4. NTNU Campusservice bygningsdrift

røstad scene april22.jpg
bottom of page